Proiect Women in Power

Proiect Women in Power
Scopul principal al proiectului este de a stimula prin educație femeile europene care activează în sectoare tradiționale, oferindu-le instrumentele și abilitățile necesare pentru a obține funcții de conducere în cadrul industriei.

Obiective propuse:
• Să dezvolte noi abilităti de învățare și strategii de predare în ceea ce privește leadershipul feminin, definind un mod de învățare european cu privire la conducere, special conceput pentru femeile care activează în sectoarele tradiționale.
• Să dezvolte pentru femei o modalitate prin care acestea sa-si poata îmbunătăți abilitățile de bază și transversale pentru a obține poziții de conducere în cadrul industriei în care activeaza.
• Reglarea inegalităților dintre sexe în societatea europeană: subreprezentarea femeilor în consiliile de administrație și rolurile executive în sectoarele tradiționale ale economiei, în special în industria de mobilă, textile, îmbrăcăminte, încălțăminte și pielărie.
• Prin abilitățile și competențele dezvoltate în cadrul acestui proiect, femeile care activeaza în aceste sectoare tradiționale și care au o cunoaștere aprofundată a propriilor industrii își pot îmbunătăți abilitățile și pot obține poziții de conducere superioare, promovând astfel egalitatea intre sexe și promovarea femeilor in Europa.

Partneri:
AMUEBLA (Agrupación Empresarial Innovadora de Fabricantes de Muebles y Afines de la Región de Murcia) – Spania
ROMANIAN TEXTILE CONCEPT – Romania
INOVA CONSULTANCY – Marea Britanie
CENFIM (Clúster del Mueble y Centro de Innovación en Hábitat) – Spania
JKC (Jaunimo Karjeros Centras) – Lituania
WDM (Women Directors in Malta) – Malta
CAMPUS IBERUS (Campus de Excelencia Internacional del Valle del Ebro) – Spania

Cod proiect:
2017-1-ES01-KA202-038258

www.womeninpower.eu
logo-wip + erasmus