Aniversare 2 ani

In data de 28 mai 2013, Clusterul Romanian Textile Concept a organizat la sediul Conflux, membru al clusterului, un eveniment de aniversare a 2 ani de la semnarea Acordului de parteneriat.

In cadrul acestui eveniment s-au semnat, intr-un cadru festiv, acorduri de parteneriat cu noii membri ai clusterului:

- Parcul Tehnologic si Industrial Giurgiu Nord – dna. Raluca Jianu

- Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR) – dna. Anita Otelea

- Academia de Studii Economice din Bucuresti – Conf. Univ. Dr. Ionut-Florin ANICA–POPA

- Universitatea Nationala de Arte Bucuresti – Departamentul Moda al Facultatii de Arte Decorative si Design – dna. Prof. Univ. Dr. Rucsandra Popp

- Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (C.N.I.P.M.M.R.) –  Director General Cristian Ionescu

- Asociatia pentru Promovarea Tehnologiei Electronice – dl. Prof. Svasta Paul, dna. Rosemary Fuica

- Societatea Designerilor Profesionisti din Romania – Presedinte Alexandru Ghildus

La intalnire a participat, printre alti invitati de seama, dna. Christiana Leucuta – Director Adjunct Politici Industriale – MECMA, care ne-a adus la cunostinta ca activitatea RTxC a fost monitorizata de catre Comisia Europeana si clusterul a fost apreciat ca unul dintre cele mai bune clustere din tara, cu un potential major, iar Dl. Daniel Cosnita, Presedinte Clustero, ne-a adus la cunostinta faptul ca suntem printre primele 5 clustere din tara care sunt in curs de obtinere a etichetei de bronz, calificativ de excelenta al clusterelor recunoscut la nivel european si care permite accesarea anumitor programe de finantare dedicate clusterelor de excelenta.

Actiunea s-a incheiat cu o prezentare de moda, colectia “BIUTIFUL FROM BINSH” semnata Dorin Negrau, membru al clusterului Romanian Textile Concept.

Aniversare2ani_09 Aniversare2ani_04 Aniversare2ani_06 Aniversare2ani_01 Aniversare2ani_02